Köszöntjük Önöket oldalunkon!

Szeretettel várjuk megszépülni, felfrissülni vágyó kedvenceiket kutyakozmetikánkban, melyet 20 éves szakmai tapasztalattal, a XI. kerületben a Kosztolányi Dezső térhez közel működtetünk.

Vállaljuk mindenfajta kutya és cica szakszerű kozmetikázását, a kiállítási fazontól a hobbifazonig, melynek csak a fantázia szab határt.
Teljes körű higiéniai feltételek mellett, barátságosan, családiasan kialakított üzletünkben dolgozunk, ahol mindig a kutyusok maximális figyelembevételével, a gazdi kívánsága szerint teszünk meg mindent, hogy kedvence a lehető legjobban érezze magát.

A fazon kialakításánál a fajtára jellemző standard nyírási stíluson kívül figyelembe vesszük a kutyus szőrtípusát, korát, tartási körülményeit, ill. a gazditól érdeklődve esetleges különleges szokásait és ezek figyelembevételével próbáljuk kedvencét a környék legcsinosabb kutyájává varázsolni. Agresszív, nehezen kezelhető, esetleg félelmekkel teli, remegő, kozmetikába járni nem szerető kutyusokat is nagy szeretettel fogadunk; altatás vagy kábítás helyett türelemmel, kedvességgel próbálunk feléjük fordulni, hiszen így csodákat lehet elérni.
Kozmetikánkban lehetősége van a gazdinak – ha igénye úgy tartja – megvárni kutyusát, de nyugodtan ott is hagyhatja, hiszen jó kezekben lesz. A munka végeztével párnázott ketrecekben tudjuk őket elszállásolni, hogy megóvjuk szőrüket a gazdival való találkozásig, de ha esetleg ez rémisztőleg hat Önnek, akkor kérheti, hogy kutyusát ne „zárjuk be”, bár a tapasztalat azt mutatja, hogy vidáman veszik igénybe ideiglenes fekhelyüket, mert biztonságot nyújt nekik.
Az elsődleges szempont számunkra a kutya kellemes közérzete és munkánkban mi ezt azzal tudjuk biztosítani, hogy szakszerű kozmetikai ellátásban részesítjük őket, nagy gondot fordítva a higiéniai nyírási területekre, hiszen sok betegség, gyulladás csak így előzhető meg. Üzletünkben tartási, nevelési, táplálkozási és a szőrzetének megfelelő ápolási tanácsadással állunk a gazdik rendelkezésére, hogy kutyusuk elégedett legyen, hiszen:

Őket imádjuk, értük csináljuk.